dimecres, de novembre 29, 2006

Zaplana, el perfil

Ara que el diari El Mundo ha alliberat els seus arxius històrics a Internet, podem rescatar de l'oblit un escandalòs perfil hagiogràfic de l'aleshores flamant nou minijtre de Treball. Aquest subproducte periodístic del genere pilota que tant li agrada conrear a Pedrojeta conté unes declaracions que mereixerien ocupar, amb drets propis, un lloc privilegiat en l'extensa biografia del personatge.

Avisats esteu:
Cuando le preguntas qué haría de tener en su mano el poder para cambiar el curso, a veces inevitable de las cosas, responde rápido sin darse un respiro: “Si tuviera ese poder eliminaría el hambre, la miseria, las desigualdades. Ojalá con sólo desearlo pudiéramos ayudar de verdad a los más desfavorecidos".
Desconeixem què ha fet Edu per la pau mundial des què toca poder, però sí sabem que de plorar per no poder aconseguir un Opel Vectra (.pdf) ha passat a tindre grans propietats immobiliàries. Tammateix, encara li queda molt a aquest gran somiador per superar la misèria i les desigualtats que el distancien de prohoms com Bill Gates o l'amic Paco el Pocero. Cal seguir lluitant.

1 comentari:

Tirant al cap ha dit...

Dilluns van entrevistar Zaplana a La Sexta. No vaig veure sencer el programa, tot i que em va intrigar la frase d'una de les periodistes "Después de la publicidad me explicará usted cómo consigue estar tan moreno". Interessant, sí senyor. Però és que amb una de les afirmacions anteriors de Zaplana en vaig tenir suficient. Va i diu: "En Valencia tenia un entorno mediático adverso". I semblava que s'ho creia!