divendres, de setembre 08, 2006

Quin panorama!

Apreteu-vos el cinturó que hi ha curves:
El Metro de Valencia fue utilizado el pasado mes de julio por 4.592.000 personas, lo que supone un 5,85 por ciento más que en el mismo mes del año anterior. Supone el incremento más grande de todas las ciudades que disponen de metro. Estos datos reflejan que, pese al trágico accidente que se registró en la Línea 1 el pasado 3 de julio, los valencianos siguen confiando en la seguridad del servicio de FGV.
Qui parla no és el portaveu de la Generalitat valenciana, Vicente Rambla, sinó el seu alter ego digital Panorama Actual.

L'escribà s'oblida de dos greatests hits de la seua pròpia propaganda oficial: "l'èxit de la visita papal" i "València, capital turística mundial"...

Però sobretot omet el detallet que ningú ha qüestionat mai la seguretat dels Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana: únicament la de la Línia 1 del Metro, que va ser la que va viure la crònica d'un accident anunciat.

Just la mateixa línia que va patir un descens brutal de passatgers durant el mes de juliol. La mateixa que García Antón ara vol modificar i plenar de balisses de frenatge, tot i ser la-més-segura-del-mòn.