dimecres, de setembre 27, 2006

No contraprogramem, redéu!

Aquest cap de setmana els amants de la música en valencià que visquen pels voltants de l’Horta Nord hauran de viure el mateix dilema que les protagonistes d’un famós anunci de televisió.

Dissabte per la nit se celebra a Bonrepòs i Mirambell la final d’un concurs de música en valencià, el Bimrock 06 (res a veure amb les llesques de pà de sandvitx).

Malgrat l’humilitat del concurs els candidats són de luxe: Mugroman, The Garrophones, Dèneu, Caminar de Cromanyó, Verdcel i la Colla d’Emili.

Just al costat i a la mateixa hora, té lloc el Ressona Festival de Meliana.

Junt amb els populars sons mariachis de La Pulquería i l’ska vitamínic i reivindicatiu de La Gran Orquesta Republicana, despuntaran uns més que prometedors Soul Atac que venen amb nou disc sota el braç.

Què preferiu, doncs, mar o muntanya?

--------------------
Actualització:

El foc porta més llenya. Ens comenta Pere que el dia d'autes també hi ha sarau a Alcàsser. El cartell: Miquel Gil, Arròs Caldós i Sva-Ters (que també venen de parir nova criatura discogràfica).

Tot plegat seria un bon símbol de normalitat si no fóra pel detall que la resta de l'any les oportunitats de veure bona música en valencià per aquestes contrades són comptadíssimes.

Els diferents organitzadors podrien posar-se d'acord i repartir-se les dates. Total, només seria fer un apart en l'assemblea del partit, la reunió de la plataforma de torn o la mesa de negociació per al 2007... que n'hi ha de tots colors però tots comparteixen embolics.

---------------------------
Recontractualització:

Què ocorre el 30 de setembre? Hi ha lluna plena o què? La qüestió és que qui sàpia alterar l'eix espai-temporal pot aparéixer's al Wah-Wah de València. Hi trobarà l'actuació dels eskatalítics castellonencs Contratempo (abans coneguts com BRJ Ska Sounds) i els lleidatans La Família Torrelli. Dit queda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireu quin video!
www.bloc.ws/canvi2007

Anònim ha dit...

Aquest és un fenomen bastant comú per aquestes terres, que algú (potser un astròleg o similar) hauria d'estudiar seriosament: setmanes i setmanes de desert, i, de sobte, dues o tres coses en un mateix dia.
De fet, per afegir més llenya al vostre foc, us informe que aquest dissabte hi ha un concert a Alcàsser, amb Miquel Gil, Arròs Caldós i Sva-Ters.
Malgrat tot, jo ho tinc clar...