dimecres, de setembre 13, 2006

Camps el màgic

El guió és repeteix: el PP llença la pedra, amaga la mà i... voilà... acusa els altres dels vidres trencats. Ara toca una de greuges comparatius amb Catalunya.

El conseller d'Economia ha denunciat solemnement que si, en els pressupostos per a 2007, el Govern apanyol apliquès amb el País Valencià el mateix criteri emprat amb Catalunya, aquest ens deuria ni més ni menys que 270 milions d'euros en inversions. Diners frescs per a tapar forats...

L'únic que ha fet el pèrfid ZP ha sigut aplicar l'Estatut català, que estableix que la inversió de l'Administració central a Catalunya ha de ser equiparable al seu pes econòmic en el PIB estatal. Com que l'Estatut valencià que va impulsar i aprovar Camps no diu res de tot això, els valencians ens quedem sense eixes inversions de més. Però la culpa és dels altres, no?

Les declaracions les podeu trobar ací. El cronista podria haver afegit algun detall colorista per arrodonir la notícia, del tipus "mientras sacaba este nuevo conejo de su chistera, nuestro esforzado presidente Camps miraba melancólicamente, a través de la ventana, el fuerte aguacero que caía sobre Valencia".