dijous, de gener 04, 2007

Més clar, l'aigua

"Desde luego, ningún demócrata dejará de alegrarse del serio golpe recibido por el “proceso de guerra” a la Constitución y al estado de derecho, como le entristecerá el destino de las víctimas, causadas por aquellos a quienes tanto había favorecido el gobierno, corresponsable, por tanto."

Clarividents declaracions de Pío Moa al seu blog allotjat a Libertad Digital (web de Jiménez Losantos i representant mediàtic de l'extrema dreta del PP). Moa sap molt de terrorisme: va ser militant del Grapo a la transició. Actualment exerceix d'ideòleg de l'AVT i d'historiador de pega dedicat a criminalitzar la II República i lloar la revolta franquista. Segueix igual que a la transició, només que en un bàndol diferent. La seua inconsciència sectària expressa el que molts companys seus, començant per Alcaraz, senten però callen per prudència: alegria. Així de clar. Així de vomitiu.

Vist a Escolar.net

1 comentari:

Anònim ha dit...

Indubtablement n'hi ha gent que pensa així i que vol que la gent continue pensant així. Però en definitiva això demostra un dels grans dèficits d'aquesta democràcia, que no ha sabut ensenyar els valors que la fonamenten, contrarrestant els 40 anys de menjada de tarro de la dictadura. El PSOE ha gaudit de majories absolutes inconscients, i no ho ha sabut aprofitar-ho fent la pedagogia que era imprescindible. De veritat algú creu que un bon dia "España" es va alçar demòcrata per art de màgia?