dimecres, d’octubre 18, 2006

El monstre ja té Regne

A Sol-Malvarrosa li han xivat el nom de dues de les seccions que tindrà el monstre blau de Baltasar (no confondre amb Coco, si de cas seria un menjacocos). La d'esports es dirà Deports, i la de País Valencià -atenció- Regne. Una nomenclatura que fins la caverna més profunda tenia abandonada. És d'esperar que el ministre d'Hisenda hi apareixerà com de Facenda i parlaran de Mig Ambient, un nom que -tot siga dit- defineix perfectament la política mediambiental del PP. La cosa promet.

2 comentaris:

Kaminant ha dit...

Perdoneu, de veritat, però esteu donant-li massa importància a eixe diari... (i encara no ha eixit).

Des que el PP va deixar de recolzar el separatisme lingüístic (ortogràficament parlant) i María Consuelo Reyna va deixar Las Provincias, la normativa "no oficial" del valencià —anem a dir-ho així, encara que molts diríeu "català amb faltes d'ortografia"— no té res a fer, ni tampoc el valencianisme anticatalanista; per sort, o per desgràcia.

Per desgràcia, dic, perquè ara ja no hi ha quasi "contrapés" al valencianisme excessivament pancatalanista que alguns practiquen, i perquè seria molt més millor un únic valencianisme, fort i unit, sense clevills.

Anònim ha dit...

L'interès pel monstre de Baltasar és pura i simplenent friqui... som així...