dilluns, d’octubre 02, 2006

El monstre ja té nom (II)

Comentant l'aparició de Valencia Hui (veure post anterior) amb Malva-Rosa Connection, ens han assaltat uns dubtes friquis sobre la possible accentuació (o no) de la capçalera.

A primera vista podria semblar intranscendent, però es tracta d'un assumpte amb substància.

Si l'opció fóra Valéncia (amb e tancada) s'estaria seguint les tesis del sector "moderat" (amb moltes cometes) del blaveram, políticament enquadrat dins del PP i les files d'UV.

Per contra, si es decidira publicar a pèl, sense accentuar, el diari de Lladró estaria desautoritzant la normativa de la Loca Acadèmia que ell mateix presideix i seguiria les directrius del sector més extremista, que considera l'accentuació un sacrilegi i políticament està representat sobretot per la paradeta de Sentandreu.

Com veieu, es tracta d'una decisió política de la qual se'n podria inferir la línia editorial del diari. També serveix per donar-nos una idea de l'absurd permanent en què malviu la caverna anticatalanista.

Nosaltres apostem per la teoria de les dues aigües i creiem que finalment faran com EL PAIS, posant el nom en majúscules. Així Lladró s'estalviaria el marró d'haver de mullar-se amb els accents...

El dia del part eixirem de dubtes. Quina emoció (més friqui)!