dilluns, d’octubre 02, 2006

El monstre ja té nom

La criatura s'anomenarà Valencia Hui. El director és Baltasar Bueno i la seua redacció es posarà en marxa el proper 16 d'octubre.

Abans hi haurà un número zero per al 9 d'octubre, on apareixerà la declaració d'intencions de la falla i es faran la foto els seus principals anunciants, patrocinadors i impulsadors.

El diari compta amb els favors de Fernando Giner, els diners de Juan Lladró i dues seccions senceres del planter del Diario de Valencia.

El pamflet de Carrascosa es queda descompost i sense núvia, a l'espera d'algú que vullga fer-se amb els seus deutes milionaris...

Si voleu saber unes pinzellades més sobre l'operació sorpasso dins la premsa blava llegiu ací.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vos fique ací un extracte de l´articul sobre "Valéncia hui" que hem publicat en ValenciaMania.net:

Valéncia hui, estigues d´acort o no en la filosofía político-cultural del projecte, innegablement ve a cobrir un forat que portava massa temps obert en el camp de la comunicació valenciana. El nou mig de comunicació me pareix transparent en les intencions, cosa que per a començar ya s´agraix molt en estos díes. Visualment s´ha conseguit conherencia en esta transparència, ya que, tant en la edició en paper com en la electrònica, disseny i organizació de continugts són com Déu mana. Tenía dubtes sobre l´idioma de la publicació: al principi les meues esperançes valencianistes me feien pensar que el periòdic anava a ser íntegrament en valencià, pero prompte vaig comprendre que si el mig de comunicació volía vendre deuría de ser bilingüe. Tot lo corporatiu és realment propenc i valencià, pero yo personalment vullc més llengua valenciana. ;P

Prosperitat i molta sort des de ValenciaMania.net !

(Gracies per respectar la meua llibertat d´expressió.)