dimarts, de juny 12, 2007

Rita, quant cobres, xata?

Si els polítics amb càrrec no cobraren un sou digne només podrien dedicar-s'hi els marquesos i similars, sempre que estigueren podrits de diners, és clar. Dit això, ens ha arribat una carta de la COS (no confondre amb "lacoste" -festival de l'humor-) que anima l'alcaldessa de València a aplicar-se el Salari Mínim Interprofessional (més festival de l'humor):
Estimada Rita,

ningú sap el que cobres cada mes. Diuen que eres l’alcaldessa que cobra més del nostre país i de les que més cobra de tot l’estat.

Què fas amb tants diners, xiqueta?. No saps que te n’aniràs a l’infern sense res, amb una mà al davant i una altra al darrere?, com qualsevol de nosaltres, “morts de gana” i “amotinadors” que morim en accidents de Metro o de treball, o d’un atac de cor a les escales de l’Ajuntament?...

No et fa vergonya, veure com hi ha valencians i valencianes que cobrem el SMI, 570.6 € al mes, i d’altres que cobren la pensió mínima de jubilació, 338 € al mes. De vergonya, ja sabem que en tens poca perquè en el passat t’has preocupat ben poc dels problemes quotidians dels ciutadans anònims (del Cabanyal, de la Punta, de Russafa, de l’Horta, dels i les accidentades al metro, etc.), però potser ja comença a ser hora que dónes una mica d’”amor”. No pot ser bo guanyar 7.000 € cada mes, tant se val, 1.000 € amunt o avall.

Sigues valenta, més xula que ningú, com sempre!. I aplica’t el Salari Mínim Interprofessional (SMI)!. Passa davant de tothom, com has fet fins ara, però fes-ho tenint un detall per la gent que dius estimar. Només així sabràs com vivim molts i moltes valencianes.

RITA BARBERÀ, NO ENS FALLES, APLICA’T EL SMI!.

Besets,

COORDINADORA OBRERA SINDICAL (COS)