dimecres, de juny 13, 2007

Parada de monstres


L'amic de Malva-Rosa Connection ha publicat una foto amb tots els presidents que han tingut les Corts. Per ordre d'aparició: Antonio García Miralles, Vicente González Lizondo, Hèctor Villalba, Marcela Miró, Julio de España i Milagrosa Martínez. Sí, heu llegit bé: Milagrosa Martínez.

Camps
ha donat la sorpresa nomenant l'exalcaldessa de Novelda en un càrrec que sembla gafat. Això sí, l'alternativa era mil voltes pitjor: l'encara president de la Diputació de València Fernando Giner.

A l'ex Fuerza Nueva, ex UV i etern fatxa se li havia promès eixa cadira si romania en el PP. La victòria aplastant de Camps i l'enfonsament de la caverna anticatalanista l'han fet prescindible, i fa temps que el seu nom havia caigut de les travesses. Suposem que donades les escasses aptituds polítiques de Martínez i el masclisme congènit de Giner, el nomentament li haurà tocat finament la moral.

Ara està per veure si a Giner li donen un altre lloc des d'on blavejar a costa de l'erari públic o rep una definitiva i merescuda patada en el cul. De monstres aspirants a ocupar cadira, al PP van sobrats.

Junt amb Milagrosa hi ha també dues sorpreses: el pijo Ricardo Costa serà el nou secretari general del partit i presidirà la finca del PP a les Corts. El portaveu del grup serà el Pinotxo valencià, el venedor de fum i melons d'alger González Esteban Pons. El seu nomenament s'interpreta com un càstig i podria suposar molt més. Sobre això, ja en parlarem. De moment seguim atents als nomenaments de l'any 0 de l'era post Zaplana.