dimarts, de març 06, 2007

Salvem la casa de Bernat i Baldoví

A Valencianisme.com hem llegit la proposta d'encetar una campanya per demanar-li a l'ajuntament de Sueca que salve la casa de l'escriptor Bernat i Baldoví, que els seus actuals propietaris volen enderrocar per fer-hi un edifici nou.

Demanen l'enviament d'un correu a l'Ajuntament de Sueca (sueca@sueca.es) i als coordinadors de la campanya perquè en tinguen constància (campanyaesenpositiu@hotmail.com), amb el següent text:

Estimats/ades senyors/es:

Tenint coneixement de la voluntat dels propietaris de la casa natalicia de Bernat i Baldoví em dirigisc a vostés perque en virtut de la llei 4/1998 de la Generalitat Valenciana de Protecció del Patrimoni Cultural Valencià encete els tràmits per a salvar esta casa de l'enderroc i convertir-la en centre cultural al voltant de la figura d'este insigne escritor, autor del primer llibret de falla i també alcalde de Sueca.

Amb un parell de clics al teclat de l'ordinador podem ajudar a salvar la casa de qui va ser un dels principals poetes satírics valencians, veí del poble que ha donat un dels nostres principals pensadors. De segur que Joan Fuster també hauria participat en la protesta. Animeu-vos.