dimecres, d’agost 30, 2006

Xiquetalemany

Durant l'estiu el Youtube s'ha plenat d'humor polític valencià amb vídeos subtitolats que parodien personatges i processos de la política valenciana: el possible tripartit d'esquerres, els constructors del PP, els trànsfugues, els ecologistes, Fernando Giner... fins i tot George Bush. La llista és tan llarga que s'ha convertit en un veritable i divertit videoblog de 31 entrades.

L'autor es presenta com xiquetalemany, en clara referència al primer vídeo que va penjar -el del constructor-, que seguia l'estela de subtitolar imaginativament aquell d'un xiquet alemany que desbarrava frenèticament davant l'ordinador.

Ara el Xiquetalemany s'acomiada. Com ell mateix explica, se li acaben les vacances i el temps per a fer humor polític, però anima la gent a fer-ne explicant els mecanismes necessaris per a seguir el seu exemple:
Només cal baixar els vídeos amb el Keepvid, passar-los a .mpg amb el Riva FLV Encoder, de .mpg a .avi amb el Win MPG Video Convert, fer subtítols amb el Subtitle Workshop i afegir-los com a filtre amb el Virtual Dub Mod.
Si no us ha marejat la successió de noms en guiri és que esteu preparats per a ser els nous Berlanga de la xarxa. No us oblideu de compartir els vídeos amb el servei de pujades del Youtube.