dijous, d’agost 31, 2006

El mantra de la immigració

La factoria popular ha parit un mantra que podria sonar així:
ElGovernespanyolsaturad'immigantsprovinentsdeCanàries
lescomunitatsautonòmesnogovernadespelssocialistes
ienespeciallavalencianaperquèqueenstenenmoltamania
Repetit fins la sacietat per les notícies de Telecamps i les portades del provincial pot acabar afectant seriosament les neurones dels incauts receptors, sobretot dels que ja estan predisposats a la lobotomia neuronal i necessiten qualsevol excusa per col·lapsar El Cabinista i el Parle Vostè de brofegades.

Las Provincias
titola així una de les seues rimbombants notícies màntriques: La Comunitat recibe desde Canarias el triplede [sic] inmigrantes de los que puede acoger. Segur? La clau la tenim en la mateixa entradeta de la notícia:
La Comunitat ha recibido 1.300 inmigrantes procedentes de Canarias este año, cuando los centros de acogida del Consell sólo disponen de 444 plazas. Esto significa que la Comunitat está saturada y muchos irregulares tienen que ser desviados a centros gestionados por ONG.
Com ha explicat per activa i per passiva el Govern, la realitat no és que els immigrants hagen de ser desviats a centres gestionats per les ONG, sinó que el Govern els envia directament a sol·licitud d'elles i de la disponibilitat de les seues places. El "problema" rau, doncs, en què som més solidaris que altres. Hi haurà que tancar les ONG per decret, perquè encara que se les ofegue econòmicament continuen en marxa les maleïdes...

Camps i Varcárcel munten un front anti-immigració (via El País)