dimecres, de novembre 07, 2007

Rajoles per a tots

Després dels pilotassos del València C.F. i el Llevant U.E., el Pamesa diu que també vol. Clar que sí! Prou de discriminacions al bàsquet, o suquem tots o la Rita al riu. I què passa amb el handbol, el futbol de base o el waterpolo? Requalificacions per a tots! El president de l'equip de Juan Roig, Manolo Llorente, diu mig en broma que "compraremos un campo de alfalfa y pediremos que nos lo recalifiquen para construir un pabellón". Eixa està sent la quintaessència de l'urbanisme valencià, que en la seua vessant esportiva porta temps amb les caretes llevades. Amb el pas que anem no seria estrany que d'ací a poc apareguera al Laboris un anunci del rotllo "Constructor arruinado busca club deportivo para pegar pelotazo". Però la gallineta dels ous d'or cada volta està més prima i famolenca. Que li ho pregunten a Juan Bautista Soler, l'amo del València C.F., que ja no sap a qui encolomar-li el caríssim solar de Mestalla. Però no us preocupeu. Si la jugada li ix malament, la factura anirà -com és tradició- a càrrec dels pressupostos de la Generalitat. El futbol som tots. I el bàsquet també, què collons!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

tens raó quant més vulguem el meló d'Alger pitjor per als llestos, un club de futbol no és tan bon negoci tot mirat.

Anònim ha dit...

Entrada apareguda a tirantafotre@blogspot.com

Un,dos,tres, recalifica otra vez

Per tres-centes setanta-quatre pessetes, digueu-nos el nom de clubs esportius de la Comunitat Valenciana que seguint l’exemple del València CF i del Llevant, ja pensen en sanejar els seus comptes corrents acudint a la Generalitat a què els cuine un bon “pelotazo”. Un, dos, tres, responda otra vez?
El Pamesa exige una recalificación como el Valencia y el Levante (Levante-EMV)


El negoci és redó. Algun del milers d’especuladors que pul·lulen per les nostres terres compra un club esportiu. Si tot eix bé, es forra. Si tot eix malament i a més enfonsa l’equip, també. Com? Manipulant el sentiments dels aficionats que en matèria esportiva són molt passionals i adreçant-los no contra ell, vertader culpable de tot l’embolic, sinó contra les autoritats polítiques. Si aquesta maniobra és amanida amb un poc de greuge comparatiu amb l’equip rival o amb una mica de politització esportiva, ja ho tens. Terrenys per requalificar i la butxaca una altra volta plena per tornar a començar.

Anònim ha dit...

Ei! A veure quan s'actualitza açò! Que venen les generals!

PS: M'he canviat el domini del blog, ara el racocatalà.com/opb està a www.ooopb.com/blog, mireu de canviar-ho, gràcies!

Jaume Solé ha dit...

disculpa que faci el comentari en aquest espai. però no he vist on poder-me possar en contacte amb tu.

He vist que utilitzes un 'globus' per indicar el núnero de cometaris en un text. m'agrada molt, que em pots dir com ho fas.

gràcies
un blocaire amic
jsoledia@terra.es