dimecres, d’octubre 24, 2007

Abstenció

Miquel Real, d'Iniciativa del Poble Valencià (IPV) fa una afirmació molt curiosa avui al mercantil:
Un estudi aproximat al comportament electoral valencià ens diu que els votants d´esquerres difícilment canvien el sentit del vot. Les decepcions polítiques les solen transformar en abstenció electoral i els patits d´esquerres, en moltes ocasions, no traduïm adequadament aquest missatge.
A quants electors haurà espantat ja la crisi del Compromís? No calen molts estudis per endevinar que el bac a les properes estatals serà antològic a una i altra banda del Danubi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tampoc no en calien, d'estudis, abans de les darreres eleccions. Compromís ha acabat com havia d'acabar. Si sumes dos més dos no pot donar cinc.
I a EU hi ha merder, cosa lògica després del ridícul que han fet; però és que al Bloc continua sense moure's res de res. I això que l'olor a podrit ja no el tapen ni amb la pinça al nas que reclamava Pere Fuset que es posaren al nas per anar a votar-los en maig passat.
Quan no hi ha ningú mínimament digne a qui votar, millor ens quedem en casa. Lògic.

Anònim ha dit...

joer amb el cuc :D, al valencianisme amb amics aixina no calen enemics. Més tolerància i bons aliments. Sumem encara que és pot criticar tot absolutament tot, però no fer discursos pessimistes i altres destructius que no porten a res.

el llibreter ha dit...

«Patits d'esquerres»? Ai, quina errata més eloqüent!

Quan sigui gran vull un disseny com el vostre. Com que us segueixo a través de bloglines no me n'havia adonat fins avui. Enhorabona!

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

A l'anònim I: si no t'agrada el primer comentari, perquè no argumentes res en contra, en compte de parlar d'amics i d'enemics?
Potser, a això que tu anomenes "valencianisme" (o siga, el bloc bàsicament) li ha sobrat molt d'allò de "tot val" i de creure que els vots cauen del cel.
Les coses clares: no s'han menjat ni un torrat! I això no és culpa del comentarista primer és culpa del bloc.